Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جام جم آنلاین»
2024-05-03@08:59:40 GMT

خرید آسان کالا و خدمات با پارس‌ وندینگ

تاریخ انتشار: ۷ اردیبهشت ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۷۲۷۵۰۶

خرید آسان کالا و خدمات با پارس‌ وندینگ

امروزه انواع مختلفی از این دستگاه وجود دارد که محصولاتی از قبیل انواع نوشیدنی سرد و گرم، قهوه، اسنک، نوشابه، انواع بلیت، محصولات بهداشتی و حتی فرهنگی مانندکتاب و لوح‌فشرده را به‌طور خودکار به مشتری عرضه می‌کنند.

درواقع می‌توان گفت هر توزیع‌کننده خودکار کالایی که قابلیت نصب حداقل یک یا چند سیستم پرداختی مانند ژتون، سکه، اسکناس، کارت اعتباری، سیستم پرداخت از طریق گوشی، پیامک، USSD، NFC و .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

.. را داشته باشد، وندینگ ماشین یا دستگاه فروش اتوماتیک نامیده می‌شود.

شرکت «طلوع باور جوانان پارس» که در ادامه به‌اختصار با نام تجاری «پارس‌ وندینگ» از آن یاد خواهیم کرد، کار خود را در سال 94 به‌طور رسمی شروع کرده است و در زمینه طراحی کسب‌وکارهای ماشینی فعالیت می‌کند.

شرکت «پارس‌ وندینگ» که در پارک فناوری پردیس مستقر است، در سه زمینه اصلی محصولاتی را تولید می‌کند: وندینگ‌ ماشین‌ها، کیوسک‌های پرداخت و دستگاه‌های خشک‌کن میوه که با همکاری یک شرکت دیگر و در قالب پروژه‌ای برای توانمندسازی زنان سرپرست خانوار انجام می‌شود.

در پروژه اخیر، شرکت پارس‌وندینگ دستگاه خشک‌کن میوه را همراه با میوه تازه به زنان سرپرست خانوار تحویل می‌دهد، به آنها آموزش‌های لازم برای کار با دستگاه داده می‌شود و در نهایت میوه خشک‌شده را به‌صورت تضمینی از آنها خریداری می‌کند.

اگر این حوزه از فعالیت شرکت پارس‌وندینگ را کنار بگذاریم، در حوزه طراحی و ساخت وندینگ‌ ماشین‌ها و کیوسک‌های پرداخت، بهتر می‌شود دانش و توان این شرکت دانش‌بنیان را بررسی کرد.

مسیر پیش روی «پارس‌ وندینگ»

بنیانگذار و موسس شرکت پارس‌ وندینگ، در‌خصوص چشم‌اندازی که برای این مجموعه متصور است، می‌گوید: «امروز کشور در حال توسعه است و به‌دلیل همین پیشرفت سریع در حوزه فناوری، مردم بین خدماتی که به‌صورت سنتی و از طریق نیروی انسانی دریافت می‌کنند با خدمات نوینی که در بستر اینترنت ارائه می‌شود، با یک فاصله و شکاف روبه‌رو هستند. برای مثال فروشگاه‌های زنجیره‌ای و هایپرمارکت‌ها‌روزبه‌روز در حال گسترش هستند و به همان نسبت، از تعداد بقالی‌ها و دکه‌ها کاسته می‌شود؛ در این وضعیت اگر کسی بخواهد فقط یک آبمیوه تهیه کند، طبیعتا برایش بسیار دشوار خواهد بود که وارد یک هایپرمارکت شود و با در دست داشتن یک بطری آبمیوه از آن خارج شود! پس در این‌جا کمبود خرده‌فروشی‌هایی که در ارائه خدمات سرعت بالایی داشته باشند، به‌شدت احساس می‌شود. وندینگ‌ماشین‌ها می‌توانند پاسخ مناسبی برای رفع این نیاز باشند.»

«وِندینگ‌ ماشین» یا پایانه خودکار فروش کالا

حسین رمضان‌ پور، بنیانگذار و مدیرعامل شرکت پارس‌ وندینگ، در خصوص این بخش از فعالیت‌های شرکت تحت مدیرتش به جام‌جم می‌گوید: «ما برای اولین‌بار در کشور دستگاه وندینگ‌ ماشینی را تولید کرده‌ایم که کاربر ایرانی می‌تواند به‌آسانی با آن کار کند. این دستگاه صفحه نمایش بزرگی دارد، سخنگوست و به زبان‌های فارسی و انگلیسی صحبت می‌کند. قابلیت شناسایی افراد را از دور دارد و می‌تواند متناسب با جنسیت و سن هر کاربر، کالاهای مختلفی را به او پیشنهاد دهد. افراد مختلف می‌توانند براساس اثر انگشتشان عضو این وندینگ‌ماشین شوند و برای خودشان کیف پول الکترونیکی تشکیل دهند. مزیت این کار در این است که کاربران عضو وندینگ‌ماشین درصورت همراه نداشتن وجه نقد یا کارت بانکی، با اعتباری که در این کیف پول از قبل شارژ کرده‌اند، می‌توانند از طریق همان اثر انگشت و حساب کاربری‌شان خرید کنند.»

او در ادامه می‌گوید: «یکی دیگر از مزایای این وندینگ‌ماشین‌ها در مدارس نمود پیدا می‌کند؛ به این صورت که خانواده هر دانش‌آموزی که عضو وندینگ‌ماشین باشد، می‌تواند برای میزان استفاده او از این دستگاه محدودیت تعیین کند. برای مثال والدین یک دانش‌آموز می‌توانند تعیین کنند فرزندشان بتواند فقط روزی یک شکلات از وندینگ‌ماشین بخرد تا به این صورت کنترل بیشتری بر تغذیه و سلامت فرزندشان داشته باشند.»

«کیوسک پوز» یا کیوسک پرداخت

مدیرعامل مجموعه پارس‌ وندینگ درباره ویژگی‌های یکی دیگر از محصولات این شرکت که کیوسک پرداخت نام دارد، می‌گوید: «از این کیوسک می‌توان در مشاغل بسیار متنوعی استفاده کرد. درواقع این کیوسک پرداخت، یک دستگاه ارائه‌دهنده خدمات است که در جهت خدمتی که ارائه می‌دهد، متصدی را حذف می‌کند. به این ترتیب در هزینه‌های یک سازمان صرفه‌جویی قابل توجهی ایجاد می‌شود. از سوی دیگر این کیوسک‌های پرداخت می‌توانند منجر به صرفه‌جویی در وقت مشتری شوند، برای کاربر احساس راحتی و امنیت ایجاد کنند، به اتصال به اینترنت نیاز ندارند و اختلال‌هایی که گاهی در روند اتصال به اینترنت ایجاد می‌شود موجب آزردگی کاربر نخواهد شد. امکان ارائه خدمات و توضیحات بیشتر از طریق کیوسک به مشتری مهیاست و سرعت و دقت انجام محاسبات و پاسخ‌دهی در کیوسک بسیار بالاتر از کارمند متصدی خواهد بود. کیوسک پرداخت می‌تواند امور را بدون نیاز به فرم‌های کاغذی و بایگانی آنها انجام دهد تا در حفاظت از محیط‌زیست نیز نقش خود را ایفا کند.»



رمضان‌پور می‌افزاید: «به‌عنوان نمونه، از کیوسک‌های پرداخت می‌توان برای انجام همه امور مربوط به پذیرش و صندوقداری در بیمارستان‌ها استفاده کرد. در بیمارستان‌های بزرگی که بخش‌های پذیرش و صندوق معمولا در طبقه‌های مجزایی قرار دارد و مراجعان مجبورند مدام در طبقات بیمارستان در رفت‌وآمد باشند، با استفاده از دستگاه‌های کیوسک پرداخت می‌توان نقاط دسترسی را در سراسر بیمارستان پراکنده کرد. یکی دیگر از میزبانان کیوسک پرداخت می‌تواند دانشگاه‌ها باشد و از این دستگاه برای انجام امور مالی دانشجویان استفاده کنند. همچنین در پردیس‌های سینمایی نیز از کیوسک‌های پرداخت استفاده می‌شود و کاربران می‌توانند با مراجعه به آنها، تیزر فیلم‌های روی پرده را تماشا ، صندلی خود را انتخاب و بلیت‌شان را تهیه کنند و در آرامش از دیدن فیلم مورد علاقه‌شان لذت ببرند.»

 

راه‌های تماس با شرکت «طلوع باور جوانان پارس»:

سایت: ParsVND.com

ایمیل: info@parsvnd.com

اینستاگرام: @parsvending

شماره های تماس:
021۷۶۲۵۱۴۲۵
09120557132

آدرس: تهران، پارک ‌فناوری پردیس، نوآوری هشتم، ساختمان «پارس‌وندینگ»

فراز سهیلی‌ آزاد - نشان ایرانی 2 / روزنامه جام جم

منبع: جام جم آنلاین

کلیدواژه: نشان ایرانی 2 حسین رمضان پور کیوسک های پرداخت پرداخت می توان کیوسک پرداخت وندینگ ماشین شرکت پارس ماشین ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت jamejamonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام جم آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۷۲۷۵۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تامین ارز برای واردات کالا‌های اساسی، صنایع و خدمات از ۴.۸ میلیارد دلار گذشت

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا از بانک مرکزی، علی طرزعلی با اعلام اینکه از ابتدای امسال تا روز ۱۰ اردیبهشت ۴ میلیارد و ۸۴۵ میلیون دلار ارز برای واردات کالا‌های اساسی، دارو و کالا‌های تجاری و بازرگانی تامین شده است، اظهار داشت: از این میزان سهم کالا‌های اساسی و دارو در نرخ ۲۸ هزار و ۵۰۰ تومان، یک میلیارد و ۱۱۲ میلیون دلار، کالا‌های تجاری و بازرگانی با نرخ ۴۱ هزار تومان، ۲ میلیارد و ۷۸۲ میلیون دلار، بابت واردات در مقابل صادرات با نرخ توافقی ۸۲۴ میلیون دلار و بخش خدمات در نرخ ۴۴ هزار و ۳۱۴ تومان، ۱۲۷ میلیون دلار ارز بوده است.

وی تأکید کرد: میزان تامین ارز بابت کالا‌های اساسی و دارو از ابتدای سال تاکنون یک میلیارد و ۱۱۲ میلیون دلار تخصیص یافته که از این میزان سهم کالا‌های اساسی و کشاورزی ۹۹۸ میلیون دلار بابت گندم، دانه‌های روغنی، نهاده‌های دامی و سایر کالا‌ها بوده است.

معاون مرکز مبادله ارز و طلای ایران ادامه داد: در خصوص دارو و تجهیزات پزشکی، ۱۱۴ میلیون دلار بابت مواد اولیه دارویی، دارو و تجهیزات پزشکی تخصیص یافته است.

طرزعلی خاطرنشان کرد: میزان تأمین ارز در بخش صنایع از ابتدای سال تاکنون در سامانه نیما، ۲ میلیارد و ۷۸۲ میلیون دلار و در بخش واردات در مقابل صادرات ۸۲۴ میلیون دلار تخصیص یافته است.

وی افزود: تامین ارز نیمایی برای «صنایع حمل و نقل و خودرو» معادل ۵۴۴ میلیون دلار، «صنایع تجهیزات برق و الکترونیک» معادل ۲۷۹ میلیون دلار، «صنایع معدنی» معادل ۱۹۶ میلیون دلار، «ماشین‌آلات و تجهیزات تولید» معادل ۱۷۱ میلیون دلار و «منسوجات و پوشاک» معادل ۲۱۲ میلیون دلار صورت گرفته است. این گروه‌های صنایع همچنین به ترتیب ۲۳۸، ۳۵، ۲۰۴، ۱۱۴ و ۲ میلیون دلار ارز توافقی یا واردات در مقابل صادرات تا پایان روز دهم اردیبهشت ماه سال جاری دریافت کرده‌اند.

معاون مرکز مبادله ارز و طلای ایران بیان کرد: علاوه بر این گروه‌ها، یک میلیارد و ۳۸۰ میلیون دلار ارز نیمایی و ۲۳۱ میلیون دلار ارز واردات در مقابل صادرات به سایر صنایع اختصاص داده شده است.

طرزعلی گفت: امروز سه‌شنبه ۱۱ اردیبهشت ماه نرخ ارز در مرکز مبادله ارز و طلای ایران در تالار اسکناس، دلار ۴۴ هزار و ۳۱۴ تومان، یورو ۴۷ هزار و ۴۹۱ تومان و درهم ۱۲ هزار و ۶۶ تومان معامله شد.

وی در خصوص نرخ ارز در تالار حواله ارز اعلام کرد: دلار ۴۱ هزار و ۳۷۶ تومان، یورو ۴۴ هزار و ۳۴۲ تومان و درهم ۱۱ هزار و ۲۶۶ تومان معامله شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تحقق مطالبه کارگران شرکت کاغذپارس با حذف پیمانکار و افزایش مدت قرارداد کار
  • پرداخت ۱۵ هزار میلیارد ریال به حساب خرید برق شرکـت‌های توزیع
  • خرید محصول، بهترین کمک به دانش‌بنیان‌ها است
  • ارتقای شاخص‌های ایمنی صادرات در شرکت پایانه‌های نفتی ایران
  • کالامارکت چیست؟ مارکت پلیس فروش اقساطی کالای دیجیتال و لوازم خانگی
  • ۷۲ میلیارد جزای نقدی بابت قاچاق ۳۹۱ دستگاه سرخ کن
  • تامین ارز برای واردات کالا‌های اساسی، صنایع و خدمات از ۴.۸ میلیارد دلار گذشت
  • خریداری ۳ سری دستگاه سیستم برودتی پیش سرد، ویژه کشتارگاه دام
  • افزایش ۳۳ درصدی خدمات پستی البرز در خرید و فروش اینترنتی
  • کالا‌ها و خدمات ورزشی شناسنامه دار شدند